Over ons

Roode Recruitment is een uniek concept onder leiding van Inge Roode. Inge heeft jarenlange ervaring met het uitzendwezen en financiële zaken. Kwaliteit staat bij Roode Recruitment hoog in het vaandel. We staan altijd klaar om samen met jou aan de bak te gaan. Of je nu werk of personeel zoekt, advies nodig hebt, wil netwerken of werken aan je bedrijf, we helpen je graag op weg!

OVER Roode Recruitment

Roode Recruitment is een samenwerking aangegaan met ITO Opleidingen uit Montfoort. Dit betekent dat we nu gezamenlijk beschikken over meerdere wervingskanalen, opleidingsmogelijkheden en een groot arsenaal aan uiteindelijke opdrachtgevers. 

KWALITEIT, TRANSPARANTIE EN PERSOONLIJKHEID

Roode Recruitment wordt gekenmerkt door het persoonlijke contact en de toegankelijkheid. De persoonlijke aandacht gecombineerd met authenticiteit resulteert in nuchtere en eerlijke relaties.

ONZE VISIE

Wij verdiepen ons in mensen, werkend of nog niet en leggen verbanden door een open ruimte te creëren waar wordt gepraat en geluisterd. Je kunt bij ons terecht voor uitzenden, werving&selectie trajecten en outplacement.  

Benieuwd wat anderen
van ons vinden?

Over inge

Inge Roode ( 1973, Haaksbergen) is opgegroeid in Woerden. Na de HAVO studeerde zij Engelse Taal – en Cultuur aan de Hogeschool in Utrecht. Via een uitzendbureau kwam zij aan haar eerste baan als medewerker salarisadministratie bij Connexxion Openbaar Vervoer. In de loop der jaren, heeft Inge  veel financiële diploma’s behaald, waardoor eind jaren 90 de stap naar financieel interim management werd gezet. In deze interim-functie heeft zij onder andere gewerkt bij Artsen zonder Grenzen, Ministerie van Justitie en Pathé Theaters.

De laatste interim-klus was bij Studentalent, een studentenuitzendorganisatie waar zij vanuit de interim rol in dienst is gekomen. Na een periode van 2 jaar manager van de financiële afdeling te zijn geweest, kwam de stap naar het commerciële en werd zij vestigingsmanager van locatie Utrecht. Na nog een uitstapje naar Almere en een HBO opleiding Bedrijfskunde, is Inge in 2015 teruggekeerd naar Woerden. Vanuit deze locatie is op 1 januari 2017 Banenbranderij ontstaan. Op 1 juli is de naamswijziging doorgevoerd naar Roode Recruitment. 

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie?